Contact/ Wachtlijst

Ook onze lieverd Puck gaat een nestje krijgen eind februari 2023 de papa zal Charlie zijn. Deze pupjes zullen ook in apricot tot rood worden medium formaat. Het zijn 6 pupjes , 5 meiden en een jongen ze zijn op 5 april geboren.

DSC_0946

Als u geïnteresseerd bent in een pupje van Doutzen Doodles mag u een mail sturen  naar l.diederen@hotmail.com en een cc naar info@doutzendoodles.nl met  informatie betreffende ;

de gezinssamenstelling welke leeftijd de evt kinderen hebben ,woonomgeving en hoeveel dagen u in de week en u evt partner werkt.

daarna stuur ik u een vragenformulier wat u mag invullen en retourneren. Vervolgens neem ik telefonisch contact met u op om elkaar nader te leren kennen en een kennismakingsgesprek te plannen.

Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact en willen graag weten bij wie onze pups terecht komen en U ook alle informatie te geven hoe wij de pupjes hier bij ons in huis groot brengen en wat u van ons mag verwachten. Aan de andere kant kunnen we ons ook heel goed voorstellen dat u eveneens vooraf met de fokker en de honden kennis wilt maken. Uiteraard houden we u dan op de hoogte van de ontwikkelingen van de zwangerschappen van onze dames, geboorte en alle ontwikkelingen van de pups. Vanaf 3 weken na de geboorte kunt u de pupjes bij ons komen bewonderen.

Bij  vele rassen is het zo dat u zelf een pup mag uitkiezen, ” wie het eerst komt wie het eerst maalt “, bij de meeste labradoodle fokkers werkt dat niet zo. De pups worden met een leeftijd van 61/2 week door een gecertificeerd gedragsdeskundige getest. Wij leggen het rapport van de gedragsdeskundige en mijn observaties naast uw gezinssituatie en beoordelen zo welke pup het beste bij u en uw gezinssituatie past. We proberen rekening te houden met de wensen  qua  gedrag van het pupje die u heeft aangegeven maar de match met de familie is van doorslaggevend belang boven geslacht kleur en vacht!!!!!

Vergeet niet dat de opvoeding van een pupje heeeeeel veel tijd, rust, warmte aandacht en liefde met zich meebrengt. Het is echt niet alleen de roze wolk waarop je zit, bijna alle pupjes zijn druk en hebben bijtgrage scherpe tandjes, wat heel natuurlijk is.

Een pup ontdekt net als een baby met zijn mond, maar hier zitten wel vlijmscherpe tandjes in……dit heeft dus niks met dominantie of agressie te maken maar is een heel natuurlijk proces.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een pup en u zich kunt vinden in mijn manier van werken mag u een mail sturen naar,

e-mail:  info@doutzendoodles.nl

Links:

http://www.doodle-ster.nl  voor alle doodle benodigheden en doodletrimsalon

www.be-doodle.nl     voor de leukste labradoodle spullen

www.labradoodleclub.nl   Australian Labradoodle club Nederland

http://www.alaeu.com     Australian Labradoodle Association Europe