Contact/ Wachtlijst

Wij hopen het eind van het jaar weer een nestje te gaan krijgen van onze Flo, kleine medium pups in blond tinten.

DSC_0946

Als u geïnteresseerd bent in een pupje van Doutzen Doodles mag u een mail sturen  naar info@doutzendoodles.nl met  informatie betreffende ;

de gezinssamenstelling welke leeftijd de evt kinderen hebben ,woonomgeving en hoeveel dagen u in de week en u evt partner werkt.

daarna stuur ik u een vragenformulier wat u mag invullen en retourneren. Vervolgens neem ik telefonisch contact met u op om elkaar nader te leren kennen en een kennismakingsgesprek te plannen.

Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact en willen graag weten bij wie onze pups terecht komen en U ook alle informatie te geven hoe wij de pupjes hier bij ons in huis groot brengen en wat u van ons mag verwachten. Aan de andere kant kunnen we ons ook heel goed voorstellen dat u eveneens vooraf met de fokker en de honden kennis wilt maken. Uiteraard houden we u dan op de hoogte van de ontwikkelingen van de zwangerschappen van onze dames, geboorte en alle ontwikkelingen van de pups. Vanaf 3 weken na de geboorte kunt u de pupjes bij ons komen bewonderen.

Bij  vele rassen is het zo dat u zelf een pup mag uitkiezen, ” wie het eerst komt wie het eerst maalt “, bij de meeste labradoodle fokkers werkt dat niet zo. De pups worden met een leeftijd van 7 weken door een gecertificeerd gedragsdeskundige getest. Wij leggen het rapport van de gedragsdeskundige en mijn observaties naast uw gezinssituatie en beoordelen zo welke pup het beste bij u en uw gezinssituatie past. We proberen uiteraard zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen die u heeft aangegeven maar de match met de familie is van doorslaggevend belang!!

Wanneer u geïnteresseerd bent in een pup en u zich kunt vinden in mijn manier van werken mag u een mail sturen naar,

e-mail:  info@doutzendoodles.nl

Links:

http://www.doodle-ster.nl  voor alle doodle benodigheden en doodletrimsalon

www.be-doodle.nl     voor de leukste labradoodle spullen

www.labradoodleclub.nl   Australian Labradoodle club Nederland

http://www.alaeu.com     Australian Labradoodle Association Europe