Onze Honden

De drie doodles die bij ons in huis wonen, George, Doutzen en Madeline .

 

_HH_5545 1compr

 

 Hier onder een korte beschrijving  van de drie doodles die bij ons in huis wonen zij krijgen geen pupjes meer.

  George; Onze eerste Australian Labradoodle!!

 George is afkomstig uit Canada. Het is een grote kerel van 68 cm met een hartje van goud, in de kleur Baileys (onze interpretatie). Hij is een “stoere” vent, altijd lief, zeer speels en soms een echte clown. George is een knuffelbeer en tijdens het wandelen lopen zelfs de kleinste kinderen met hem weg, zonder bang te zijn voor zijn imposante voorkomen. Buiten is hij een echte speelkameraad voor Doutzen en Madline. Hij zwemt graag en neemt regelmatig een bad in een modderpoel. George is gecastreerd en kan jammer  genoeg geen puppy’s voortbrengen.

dsc_0506-e1506086946979.jpg

 DOUTZEN;

 Doutzen heeft een mooie fleece vacht en is 53 cm hoog  klein standaard formaat. Ze is ontzettend slim, speels en staat graag in het middelpunt. Met haar prachtige donkerbruine glanzende ogen weet ze altijd de aandacht op zich te vestigen. Buiten is ze een wildebras en kan ze rennen als de beste. In huis is ze rustig en waar jij bent is Doutzen ook. 

dsc_1002

 

Our sweet Lady Madeline;

Ze heeft een echte Engelse naam. Dit is natuurlijk niet zo vreemd aangezien ons meiske uit Engeland komt. Samen met mijn twee dochters ben ik haar wezen ophalen, het was een hele reis in de auto. Madeline heeft zich voorbeeldig gedragen en dat karakteriseert haar meteen. Ze is een heel lief, intelligent en zachtaardig meisje. Gelukkig stonden George en Doutzen kwispelend op haar te wachten en zijn het nu al dikke vriendjes.

George, Doutzen en Madeline-30

 

ONZE TEEFJES

Doutzen Doodles Coco,

Wat zijn we blij dat deze mooie lieverd goed gekeurd is .Coco woont bij Jan en Det in Born en wat heeft ze het ontzettend naar haar zin bij deze twee lieve zorgzame mensen. Coco houdt van wandelingen door het veld en kan dan soms niet ophouden haar neusje te volgen maar komt altijd weer gezellig terug gerend naar haar baasjes. Ook is ze een echt maatje voor de kleinkinderen van Jan en Det. Coco heeft ook al haar speciale karakter als extra steun mogen  geven bij de behandelingen van kinderen en we hopen dat ze deze mooie karakter eigenschap ook later kan doorgeven aan haar pupjes.

F7871699-C407-4F29-ACF9-DD163443A0CB

 

Doutzen Doodles Pip,

Een bijzonder lief en rustig  medium meisje met een mooie stevige bouw.Ze luistert als de beste  en heeft het enorm naar haar zin bij Dirk en Anne Marie in Einighausen, die Pipje overal mee naar toenemen of het nu op vakantie is met de caravan of tochtjes naar familie in het noorden .Pip geniet van alle aandacht kortom een heel gemakkelijk sociaal meiske die ook wel de kat uit de boom kan kijken.

DSC_1003

 

DOUTZEN DOODLES LILOU

Mag ik jullie voorstellen aan dit ontzettend lief aanhankelijk medium doodle meisje. Op de cursus het beste meisje van de klas . Een knuffel kontje met een hartje van goud, ik kan er niks anders van maken…. wij hopen dat Lilou in de toekomst net zo een lieve pupjes mag voortbrengen als ze zelf is. Wij boffen maar dat Lilou met zo veel warmte en liefde wordt groot gebracht bij Sonja en haar familie.DSCF0394

Doutzen Doodles Flo

Flo is ons kleinste meiske met haar 43 cm is ze een hele kleine medium. Klein maar heel dapper en wat heeft ze een mooie vrolijke uitstraling met haar rose neusje een prachtige groene oogjes. Zo blij met haar en haar lieve baasjes in Schinnen. Daar wordt ze  vertroeteld een echt gezinslid erbij. Flo heb ik mogen kopen bij een hele lieve collega Joyce van House of Australian labradoodles , hartelijk dank Joyce. Wij hopen dat Flo haar vriendelijk , mensgericht, energiek en opgewekt karakter gaat overdragen aan haar pupjes.

9FD1F62C-3B8F-4623-8F51-E97076D29444_1_201_a

Onze reuen:

Raisdoodles George jr, roepnaam Woezel : ALAEU – 6761

Gentle sweet George, met zijn prachtige groene oogjes en zijn mooie rode dikke wavy fleece vacht.

Ik was opslag verliefd en iedereen hier in huis. Hij is zo een lief aanhankelijk manneke met een vrolijk open en slim karakter. George is alles wat je je maar zou kunnen wensen van een labradoodle. Hij groeit op in een heel lief en zorgzaam gastgezin in Sittard.   George houdt ontzettend van knuffelen is erg mensgericht en begroet je met veel enthousiasme en vele kusjes!!

Woezel is helemaal goed gekeurd en beschikbaar voor collega fokkers!!

DSC_0740

 

Size; Medium 48 cm

Vacht;   Wavy Fleece

Ic; vrij

DM; vrij

EIC; vrij

oogtest; vrij

pra;vrij

Heupen; Good

ellebogen; Normal

patella’s luxatie; vrij

Doutzen Doodles & Labradoodle Playground zijn samen de eigenaar van George.

 

Onze enthousiaste:  House of Australian Labradoodles Jake:  roepnaam  Harley  alaeu 10212

Een heerlijk vrolijke, energieke en vooral mensgericht manneke. Ik was opslag verliefd op hem, hij doet ze me zo denken aan onze grote George in zijn jonge jaren net zo een grote kusser en vrolijke job. Die twee kunnen het dan ook heel goed met elkaar vinden . Van George hebben we geen puppy’s kunnen voort brengen omdat hij gecastreerd uit Canada is gekomen en daarom hopen we dat Harley ons gaat verblijden met pups. Harley woont in Stein bij een heel gezellig gezin van Angelina en Ron,  waar hij volop kan genieten van heerlijke wandelingen langs de Maas, waar hij ook regelmatig induikt. 

Harley is helemaal goed gekeuurd en beschikbaar voor collega fokkers.

Ik dank Joyce van House of Australian Labradoodles dat we deze knapperd hebben mogen toevoegen aan ons doodle roedeltje.

 

Size ; Medium 51cm

vacht; Fleece

IC,DM,EIC; vrij

pra: vrij

Oogtest; goed juni 2020

Heupen; good

elleboogen ;good

patella luxatie; vrij

En dan ons nieuw manneke The Didgeri Doodle Xquisite Google alaeu11435

Wat een zachtaardige lieverd. Rustig in huis spiels en energiek buiten. Weet zich goed aan te passen maar stelt zich niet voorop gaat rustig zitten en neemt alles in zich op.

En luisteren dat deze kleine man kan. Maar daar voor heeft hij ook de geweldige opvoeding gehad van zijn bijzondere lieve en toegewijde baasjes Maud en Kevin waar hij woont in het mooie Valkenburg.

Googletje gaat overal mee op vakantie in de bergen of weekendjes naar de Zee en mooie wandelingen in het prachtige Limburgse Heuvellandschap. Wat boft dit manneke met zulke baasjes en wij natuurlijk ook.

Dankjewel lieve Thea en Martin van The Didgeri Doodles voor het vertrouwen dat wij samen met jullie als mede eigenaar voor hopelijk gezond en mooi nageslacht van Google mogen gaan zorgen.

Google is helemaal goed gekeurd en is voor collega fokkers beschikbaar.

size ;43cm

vacht ; Fleece

IC, DM, EIC, PRA vrij

oogtest goed 10/12/2020

heupen ;excelent

ellebogen;vrij

patella;good