Onze Honden

De drie doodles die bij ons in huis zijn, George, Doutzen en Madeline .

 

_HH_5545 1compr

 

 Hier onder een korte beschrijving  van de drie doodles die bij ons in huis wonen zij krijgen geen pupjes meer.

  George; Onze eerste Australian Labradoodle!!

 George is afkomstig uit Canada. Het is een grote kerel van 68 cm met een hartje van goud, in de kleur Baileys (onze interpretatie). Hij is een “stoere” vent, altijd lief, zeer speels en soms een echte clown. George is een knuffelbeer en tijdens het wandelen lopen zelfs de kleinste kinderen met hem weg, zonder bang te zijn voor zijn imposante voorkomen. Buiten is hij een echte speelkameraad voor Doutzen en Madline. Hij zwemt graag en neemt regelmatig een bad in een modderpoel. George is gecastreerd en kan jammer  genoeg geen puppy’s voortbrengen.

 Met heel groot verdriet hebben we afscheid moeten nemen van mijn aller grootste en liefste vriend George .

dsc_0506-e1506086946979.jpg

 DOUTZEN;

 Doutzen heeft een mooie fleece vacht en is 53 cm hoog  klein standaard formaat. Ze is ontzettend slim, speels en staat graag in het middelpunt. Met haar prachtige donkerbruine glanzende ogen weet ze altijd de aandacht op zich te vestigen. Buiten is ze een wildebras en kan ze rennen als de beste. In huis is ze rustig en waar jij bent is Doutzen ook. outzen is met pensioen.

dsc_1002

 

Our sweet Lady Madeline;

Ze heeft een echte Engelse naam. Dit is natuurlijk niet zo vreemd aangezien ons meiske uit Engeland komt. Samen met mijn twee dochters ben ik haar wezen ophalen, het was een hele reis in de auto. Madeline heeft zich voorbeeldig gedragen en dat karakteriseert haar meteen. Ze is een heel lief, intelligent en zachtaardig meisje. Gelukkig stonden George en Doutzen kwispelend op haar te wachten en zijn het nu al dikke vriendjes. Madeline is ook met pensioen.

Helaas is Madelinetje begin 2023 overleden. Het lieve zonnestraaltje blijft voor altijd in ons hart.

George, Doutzen en Madeline-30

 

ONZE TEEFJES

Doutzen Doodles Coco,

Wat zijn we blij dat deze mooie lieverd goed gekeurd is .Coco woont bij Jan en Det in Born en wat heeft ze het ontzettend naar haar zin bij deze twee lieve zorgzame mensen. Coco houdt van wandelingen door het veld en kan dan soms niet ophouden haar neusje te volgen maar komt altijd weer gezellig terug gerend naar haar baasjes. Ook is ze een echt maatje voor de kleinkinderen van Jan en Det. Coco heeft ook al haar speciale karakter als extra steun mogen  geven bij de behandelingen van kinderen en we hopen dat ze deze mooie karakter eigenschap ook later kan doorgeven aan haar pupjes.

F7871699-C407-4F29-ACF9-DD163443A0CB_1_201_a

 

DOUTZEN DOODLES LILOU

Mag ik jullie voorstellen aan dit ontzettend lief aanhankelijk medium doodle meisje. Op de cursus het beste meisje van de klas . Een knuffel kontje met een hartje van goud, ik kan er niks anders van maken…. wij hopen dat Lilou in de toekomst net zo een lieve pupjes mag voortbrengen als ze zelf is. Wij boffen maar dat Lilou met zo veel warmte en liefde wordt groot gebracht bij Sonja en haar familie.6D62466F-069A-4C78-B081-8F2FE028CE0C

Doutzen Doodles van House of Australian Labradoodles Flo

Flo is ons kleinste meiske met haar 43 cm is ze een hele kleine medium. Klein maar heel dapper en wat heeft ze een mooie vrolijke uitstraling met haar rose neusje een prachtige groene oogjes. Zo blij met haar en haar lieve baasjes in Schinnen. Daar wordt ze  vertroeteld een echt gezinslid erbij. Flo heb ik mogen kopen bij een hele lieve collega Joyce van House of Australian labradoodles , hartelijk dank Joyce. Wij hopen dat Flo haar vriendelijk , mensgericht, energiek en opgewekt karakter gaat overdragen aan haar pupjes.

647DC49C-7A6D-4E8D-AB34-A76D1C94540D_1_201_a

 

 

Doutzen Doodles van Moeders Mooiste Labradoodles Puck

Een slim heel lief parmantig meisje, ze heeft de harten veroverd van Wendy,Patrick en de jongens bij mij heel kort in de buurt. Ze heeft zoveel mogen leren in huize Werdens en daar ben ik heel dankbaar voor.

Als ik haar ga ophalen voor een gezellig bezoekje is ze altijd blij en vrolijk, bij ons in huis weet ze precies hoe ze met de twee oude dames moet omgaan, dus heel slim. Ze heeft een mooie rode fleece vacht en is 46 cm groot. Dankjewel Miriëlle dat je dit schatje aan ons hebt toevertrouwd.

4990F3CA-B1B3-4CA5-94BF-2164783990FB_1_201_a

Doutzen Doodles Loetje

Alleen al haar naam betekend veel voor mij. Toen het gastgezin de naam benoemde voor hun meisje was ik heel ontroerd omdat mijn dochter Milou haar koos naam ook Loetje is. Milou woont in Zuid Afrika waar ze werkt als arts. We missen haar ontzettend maar gelukkig heb ik ook nog een Loetje heel kort bij me in de buurt.

Loetje is een  medium meiske van 46 cm en heeft een mooie rode wave vacht en woont bij Fiona en haar gezin met 3 kindjes in Geleen. Ze is een zeer sportief waterratje, zachtaardig, lief en toegewijd meiske maar dat kan ook bijna niet anders omdat ze mag opgroeien in zo een geweldig gezin. Loe heeft een speciale band met Tuur de jongste zoon van het gezin, zo mooi om te zien en te horen.

96AA5F32-7800-40AA-82BD-196591DB21D8_1_201_aA2108DE6-5431-4AF7-8B08-F77F7BE59D43_1_201_a

Doutzen Doodles Coco 2

Ja we hebben inderdaad twee Coco’s, ook de leuke familie van Francien in Ell heeft hun meisje de mooie naam Coco gegeven. Ze is een vrolijk allemansvriendinnetje wat erg verwend wordt als “jongste dochter” in het gezin. Als ik haar een bezoek breng of haar kom ophalen staat ze me al te begroeten voor het raam en ook al ik weg ga staat ze weer met haar neusje voor het raam.

Coco heeft een mooie rode fleece vacht en een reuze neusje en prachtige groen ogen die dwars door je heen kijken, wat zijn we blij dat Coco ook helemaal is goed gekeurd en in zo een fijn gezin in Ell mag wonen.

1E2C0D0F-3D6D-41D1-BBC6-3EF5815A0297_1_201_a

 

 

 

Onze reuen:

Raisdoodles George jr, roepnaam Woezel : ALAEU – 6761

Gentle sweet George, met zijn prachtige groene oogjes en zijn mooie rode dikke wavy fleece vacht.

Ik was opslag verliefd en iedereen hier in huis. Hij is zo een lief aanhankelijk manneke met een vrolijk open en slim karakter. George is alles wat je je maar zou kunnen wensen van een labradoodle. Hij groeit op in een heel lief en zorgzaam gastgezin in Sittard.   George houdt ontzettend van knuffelen is erg mensgericht en begroet je met veel enthousiasme en vele kusjes!!

Woezel is helemaal goed gekeurd en beschikbaar voor collega fokkers!!

DSC_0740

 

Size; Medium 47 cm

Vacht;   Wavy Fleece

Ic; vrij

DM; vrij

EIC; vrij

oogtest; vrij

pra;vrij

Heupen; Good

ellebogen; Normal

patella’s luxatie; vrij

Doutzen Doodles & Labradoodle Playground zijn samen de eigenaar van George.

 

Onze enthousiaste:  House of Australian Labradoodles Jake:  roepnaam  Harley  alaeu 10212

Een heerlijk vrolijke, energieke en vooral mensgericht manneke. Ik was opslag verliefd op hem, hij doet ze me zo denken aan onze grote George in zijn jonge jaren net zo een grote kusser en vrolijke job. Die twee kunnen het dan ook heel goed met elkaar vinden . Van George hebben we geen puppy’s kunnen voort brengen omdat hij gecastreerd uit Canada is gekomen en daarom hopen we dat Harley ons gaat verblijden met pups. Harley woont in Stein bij een heel gezellig gezin van Angelina en Ron,  waar hij volop kan genieten van heerlijke wandelingen langs de Maas, waar hij ook regelmatig induikt. 

Harley is helemaal goed gekeuurd en beschikbaar voor collega fokkers.

Ik dank Joyce van House of Australian Labradoodles dat we deze knapperd hebben mogen toevoegen aan ons doodle roedeltje.

 

Size ; Medium 51cm

vacht; Fleece

IC,DM,EIC; vrij

pra: vrij

Oogtest; goed juni 2022

Heupen; good

elleboogen ;good

patella luxatie; vrij

En dan onze lieve vrolijke kindervriend Bowie ALAEU-13427

Bowie woont in een lief en gezellig gastgezin van Mandy in het mooie Zuid Limburg, kort bij Thea en Martin van de Didgeri doodles , we zijn samen eigenaar van Bowie.

Bowie houdt van wandelen, spelen en heel veel knuffelen hij is een maatje voor de kinderen in huis. Een zachtaardige reu. Hij heeft een mooi stevige bouw, maar dat kan ook niet anders hij wandelt veel met opa die ook dol op hem is.

size ;53 cm

pin Hip 0,43 0,44

vrij van eic dm en ic

patella good

HD ED good

oogtest good

Doutzen Doodles Charlie

Onze grote stevige kerel met een mooie rode fleece vacht Charlie is 54cm. Hij werd geboren als enige pup van Pip, hij is verwend in het nest, hij kreeg natuurlijk alle aandacht van ons en mama. Ik kon hem niet als huishond laten gaan en wat waren we blij dat Karen en Youri er mee instemde om hem als gastgezin hond in hun familie op te nemen, waar Charlie heel veel betekend ook voor de twee vrolijke dochters in het gezin.

Charlie is een hele zachtaardige reu ,niet verlegen en luistert heel goed, dat begon al op de cursus waar hij trouw iedere week met Youri naar toeging . Waar andere pupjes geen aandacht voor de baasjes hadden lukte het Charlie steeds wel, we zijn heel trots op onze kerel.

size ;53cm

Fleece rode vacht

HD; good

ED ;vrij

patella ;goed

ic,dm eic vrij

oogtest goed