Onze honden

 

 

 De drie doodles die bij ons in huis wonen, George, Doutzen en Madeline.

_HH_5545 1compr

Coulee Labradoodles  George; Onze eerste Australian Labradoodle!!

 George is afkomstig uit Canada. Het is een grote kerel van 68 cm met een hartje van goud, in de kleur Baileys (onze interpretatie). Hij is een “stoere” vent, altijd lief, zeer speels en soms een echte clown. George is een knuffelbeer en tijdens het wandelen lopen zelfs de kleinste kinderen met hem weg, zonder bang te zijn voor zijn imposante voorkomen. Buiten is hij een echte speelkameraad voor Doutzen en Madline. Hij zwemt graag en neemt regelmatig een bad in een modderpoel. George is gecastreerd en kan jammer  genoeg geen puppy’s voortbrengen.

dsc_0506-e1506086946979.jpg

 

 

Onze Meisjes ;

 Smiling  Face DOUTZEN;

Na George werd mijn enthousiasme voor het ras alleen maar groter en dat heeft ons doen besluiten om een fokteefje te kopen. Het zou een pup van ‘Coulee’s Rose’ van Smiling Face Labradoodles worden. Liselotte boodt mij aan om bij de bevalling aanwezig te zijn. Dit was een geweldige ervaring. Nadat er eerst 5 jongens werden geboren kwam als laatste ons ‘meiske’, Doutzen genaamd. Doutzen heeft een mooie fleece vacht en is 53 cm hoog  klein standaard formaat. Ze is ontzettend slim, speels en staat graag in het middelpunt. Met haar prachtige donkerbruine glanzende ogen weet ze altijd de aandacht op zich te vestigen. Buiten is ze een wildebras en kan ze rennen als de beste. In huis is ze rustig en waar jij bent is Doutzen ook. Haar favoriete bezigheid is knuffelen op de schoot van haar baasjes. Doutzen heeft alle gezondheidstesten goed doorstaan.

 

dsc_1002

 

Our sweet Lady Raisdoodles Madeline;

Ze heeft een echte Engelse naam. Dit is natuurlijk niet zo vreemd aangezien ons meiske uit Engeland komt. Samen met mijn twee dochters ben ik haar wezen ophalen, het was een hele reis in de auto. Madeline heeft zich voorbeeldig gedragen en dat karakteriseert haar meteen. Ze is een heel lief, intelligent en zachtaardig meisje. Gelukkig stonden George en Doutzen kwispelend op haar te wachten en zijn het nu al dikke vriendjes. Madeline is een medium abrikoos kleurig teefje van 50 cm schofthoogte met een curly fleece vacht en prachtige bruine ogen. Ze is heel nieuwsgierig en loopt dan ook vaak snuffelend door het huis, maar ze vind het nog leuker om onze tuin te ontdekken. Madeline heeft al haar  gezondheidstesten goed doorstaan.

dsc_0988

 Doutzen Doodles Fleur;

Fleur is de dochter van Doutzen en lijkt als 2 druppels water op haar mama zowel in haar looks als karakter. Heel lief, slim, aanhankelijk een echt doodle meisje. Ze wordt in oktober 2 jaar en is uitgegroeid tot een kleine standaard met een prachtige rood/abricot fleece vacht. Ze woont in Maastricht in een heel gezellig zorgzaam gastgezin. Fleurtje heeft al haar gezondheidstesten goed doorlopen .

DSC_0491

 

Doutzen Doodles BOUKJE;

Een vrolijke intelligente spring in het veld. Ze heeft een energie voor tien als ze buiten is en binnen na een enthousiaste begroeting is ze zoals je van een doodle verwacht heerlijk rustig maar altijd in voor een spelletje en heel veel knuffels.

Ze is 43 cm en heeft een zachte curly fleece abricot vacht. Boukje heeft al haar testen van ogen, heupen, knieen, ellebogen en DNA onderzoeken goed doorstaan. We zijn trost op ons meiske en ook heel blij dat ze in een lief gastgezin woont waar ze ontzettend verwent wordt.

 

dscn7095

Doutzen Doodles SOFIE;

Als je een  hond een schatteboutje wilt noemen dan beschrijf je in een woord Sofieke. Zij woont samen met haar lieve baasjes Leon en Rosalie in Tegelen. Sofie is dol enthousiast als je binnen komt en wilt ze  het liefst op je schoot en geknuffeld worden. Ze is een zeer slimme meid en gaat ook al verschillende jaren met haar baasjes op allerlei cursussen waar ze meestal de beste is.  Het zal  een bijzonder lief moedertje worden want ze is een heel zorgend meisje voor de mensen rond om haar heen.

 

2016-04-20 Sofie strand (8)

 

 

Onze reuen:

Raisdoodles George jr, roepnaam Woezel : ALAEU – 6761

Gentle sweet George, met zijn prachtige groene oogjes en zijn mooie rode dikke wavy fleece vacht.

Ik was opslag verliefd en iedereen hier in huis. Hij is zo een lief aanhankelijk manneke met een vrolijk open en slim karakter. George is alles wat je je maar zou kunnen wensen van een labradoodle. Hij groeit op in een heel lief en zorgzaam gastgezin in Sittard.   George houdt ontzettend van knuffelen is erg mensgericht en begroet je met veel enthousiasme en vele kusjes!!

George is helemaal goed gekeurd en beschikbaar voor collega fokkers!!

DSC_0740

 

 

Size; Medium 48 cm

Vacht;   Wavy Fleece

Ic; vrij

DM; vrij

EIC; vrij

oogtest; vrij

pra;vrij

Heupen; Good

ellebogen; Normal

patella’s luxatie; vrij

Doutzen Doodles & Labradoodle Playground zijn samen de eigenaar van George.

 

 

Doutzen Doodles Charming Jip; ALAEU – 4091

En of deze schat Charming is…….Jip is een ontzettende zachtaardige, rustige lieverd die zich snel  op zijn gemak voelt. .

Jip gaat ook mee naar het bejaardenhuis waar hij zich laat knuffelen door een ieder. Hij gaat dan heel rustig voor een oude dame of heer zitten en kijkt ze aan met zijn mooie donkere ogen. Jip is een medium manneke met een mooie heel zachte fleece vacht .

Jip woont in een geweldig gastgezin waar hij alle liefde en aandacht krijgt!

Jip is helemaal goed gekeurd en beschikbaar voor collega fokkers!!

4

 

Kleurcode; Bbee

Size; Medium 50 cm

Vacht; Fleece

improper coat;vrij

DM;vrij

IEC;vrij

oogtest; goed getest dec 2018

Heupen; good

Ellebogen: normaal

pra; vrij

patella luxatie;vrij

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s