Gastgezin

We zijn opzoek naar een gastgezin voor een meisje van Loetje voor het nestje van september.

Lilou met dochter Loetje

Wij werken met gastgezinnen, zodat onze toekomstig Doodles in een huiselijke kring kunnen opgroeien en hierdoor alle liefde en aandacht krijgen.

We zijn regelmatig opzoek naar gastgezinnen voor meer informatie over wat een gastgezin inhoudt kunt u hier beneden lezen:

Wat houdt het zijn van een gastgezin in?

Hij of zij is wel  Uw  hond, die u zelf opvoed en onderhoud. Afhankelijk van of u een reu of een teefje krijgt zal de hond op bepaalde momenten door mij worden opgehaald voor bijvoorbeeld een keuring of dekking:

  • Reu: een aantal keer per jaar zal uw hond worden opgehaald voor een keuring of dekking.
  • Teefje: ook het teefje wordt een aantal keer per jaar opgehaald voor een keuring en vanaf volgroeide leeftijd in totaal een aantal keer voor een dekking. een week voor de uitgerekende datum verhuist ze  naar ons voor een goede begeleiding van de bevalling en het opgroeien van de pups. Hierbij wordt u natuurlijk volledig betrokken als u dat wil.

De kosten rondom het fokken zijn voor mijn rekening (de fokker), hierbij kunt u denken aan onderzoekskosten, foto’s van heupen als ook aan dek- en bevallings kosten. De gebruikelijke kosten voor het hebben van een hond, zoals voer, cursus, verzekering en normale dierenartskosten zijn voor uw rekening.

Wanneer kunt U in aanmerking komen als gastgezin?

  • U op zoek bent naar een mooie en lieve labradoodle als huishond.
  • U woont maximaal  een half uurtje rijden van Sittard vandaan.
  • U van plan bent om op puppycursus te gaan met de pup.
  • U houdt van een open communicatie en van fijn onderling contact.
  • Het is prettig als u al ervaring heeft met het hebben van een hond of momenteel een andere hond heeft.

Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op l.diederen@hotmail.com of info@doutzendoodles.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een eerste kennismaking!